11 Ağustos 2010 Çarşamba

F.Bahçe'ye uyarı!

Yunanistan'da Panionios, Olimpiyakos ve Olympiakos Volou formalarını giyen Erol Bulut, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'ndaki Yunan rakibi PAOK hakkında değerlendirmede bulundu.

Fenerbahçe'nin henüz takım oyununu sahaya yansıtamadığı için Young Boys'a elendiğini söyleyen tecrübeli futbolcu, "Young Boys, Fenerbahçe ayarında bir takım değil ama takım oyunu oynayıp Fenerbahçe'yi eledi. Fenerbahçe hazır değildi. Şimdiki rakip PAOK, çok güçlü bir takım. İyi bir sezon geçirdiler ve
ligi ikinci sırada bitirdiler. Ligde çok gol atıyorlar, ofansif olarak çok iyi bir takım. Zaten, Ajax ile de kendi sahalarında 3-3 berabere kalarak elendiler. Fenerbahçe, son maçtaki görüntüsüyle oraya giderse iyi bir sonuçla dönemez. PAOK kendi evinde çok iyi oynayan bir takım. Ateşli taraftarları takım için çok büyük bir güç. Olimpiyakos ile oraya gittiğimizde çok zorlanmıştık. 2-1 önde olduğumuz maçta sahada taşlandık. Diğer Yunan takımlarının taraftarları da zaten PAOK stadına korkudan gidemiyor" dedi.

Fenerbahçe'nin en büyük sorunu defansta yaşadığını ifade eden Erol Bulut, "Bu sıkıntıyı hazırlık maçlarında da son iki maçta da gördük. Takım olarak defans yapamıyor. Gol atamıyorsan, gol yemeyeceksin. Maalesef, Fenerbahçe defansta çok açık veriyor. Aykut hocanın bunu çözeceğine inanıyorum. Zaten geçen sezon sportif direktör olarak görev yaptı ve takımı iyi tanıyor. Aykut hocanın bu avantajı kullanıp, takımdaki hataları düzeltmesi, yaraları kapatması gerekiyor" diye konuştu.

Yunanistan'da güzel günler geçirdiğini ve şampiyonluklar yaşadığını anlatan Erol Bulut, Olympiakos Volou ile anlaşamadığını ve önümüzdeki günlerde bir transfer yaşayacağını söyledi.

2 yıl daha futbol oynamayı düşündüğünü belirten Bulut, "Futbolu bıraktıktan sonra antrenörlük yapmayı düşünüyorum. Zaten UEFA A lisansını aldım. Futbol kariyerimde çok şey borçlu olduğum Fenerbahçe'de yeniden çalışmak benim için büyük gurur olur. O renkler altında çalışmak inşallah nasip olur" dedi.

Arda Turan'ın artık yurt dışına gitme zamanının geldiğini söyleyen Bulut, "Arda, artık kendini Türkiye'de ispatladı. Galatasaray ile şampiyon olsa ne olur, olmasa ne olur? Türkiye'de de bir baskı altında. Bence gidebiliyorsa bu sene yurt dışına gitmeli" derken, şampiyonluğa bu sene Beşiktaş ve Trabzonspor'u yakın gördüğünü sözlerine ekledi.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder