31 Temmuz 2010 Cumartesi

Çiftlerde şampiyon belli oldu!

Enka Arena'da gerçekleştirilen organizasyonda Daniilidou-Woehr çifti, final maçında merkez kortta Maria Kondratieva (Rusya)-Vladimira Uhlirova (Çek Cumhuriyeti) ikilisiyle karşılaştı.

Daniilidou-Woehr ikilisi maçın ilk setini 6-4 alarak 1-0 öne geçerken, ikinci seti 6-1 kazanan Kondratieva-Uhlirova çifti, durumu 1-1'e getirdi. Bu sonuçla müsabakada ''süper tie break'' seti oynanırken, burada rakiplerine 11-9 üstünlük sağlayan Daniilidou-Woehr çifti, maçı 2-1 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.

Karşılaşma sonunda düzenlenen ödül töreninde Daniilidou-Woehr ve Kondratieva-Uhlirova çiftlerine kupalarını Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç, başkanvekili Cengiz Durmuş ile PTT Genel Müdürü Osman Tural verdi.

TEKLERDE PETKOVIC'I YENEN VESNINA, FİNALE YÜKSELDİ
Tekler yarı final maçında Alman Andrea Petkovic'i yenen Rus Elena Vesnina, finale yükseldi.

ENKA Arena'da merkez kortta yapılan karşılaşmada Petkovic, ilk seti 6-1 alarak 1-0 öne geçerken, Elena Vesnina ikinci seti rakibine sayı vermeden 6-0 kazandı ve skoru 1-1 yaptı.

Büyük bir çekişmeye sahne olan son sette iyi başlayan Petkovic, ilk 3 oyunu aldı. Ancak oldukça etkili bir mücadele ortaya koyan Vesnina üst üste 5 oyun alarak, 5-3 öne geçti. Bu sefer Alman Petkovic de peş peşe 2 oyun kazanarak durumu 5-5 olarak eşitledi. Oyuncular, daha sonra karşılıklı birer oyun alırken, set ''Tie break''e gitti. Bu bölümde rakibine 7-2 üstünlük kuran Rus raket, seti 7-6 kazanarak mücadeleden 2-1 galip ayrıldı ve finale çıkmayı başardı.

Elena Vesnina, yarın oynanacak final maçında vatandaşı Anastasia Pavlyuchenkova ile karşılaşacak.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder