31 Temmuz 2010 Cumartesi

Çarkıfelek!

HTSPOR


Yabancı cennetine dönen ve Futbol Federasyonu’nun 6+2+2 kontenjanına rağmen sıkıntısı bitmeyen Kartal’da şu anda oynanan oyunun adı: Çarkıfelek. Teknik direktör Bernd Schuster, gönderilecek isimleri geçen hafta yönetime rapor ettiğini söylese de bir yandan da canlı olarak göremediği yabancılara şans veriyor ve bir anlamda çarkın dişlilerini kontrol ediyor. Ancak bazı yıldızların yüksek maliyeti ellerini güçlendiriyor, ibreyi kendilerine çeviriyor. Son oynanan Plzen maçında yeni transfer Hilbert’in performansı bile “Holosko daha iyi” dedirtiyor.

PAS MI, İFLAS MI?
İşin içinden çıkamayan ve çarkların arasında sıkışan ise yönetim. Bernd Schuster raporunu verse bile Ferrari ve Delgado yüksek maliyeti, Holosko ise yıllık ücretinin yüksek olması ve istenilen rakamların verilmemesi, Fink’in elde kalması, Zapotocny konusunda da Alman teknik adamın “Kalsın” raporu Siyah-Beyazlılar’ın elini
kolunu bağlıyor. Zapo “Yüzde 90 ben kalıyorum” diyor, vatandaşı Sivok ise Çek basınına “Burası Türkiye ben bile gönderilebilirim” diyerek Beşiktaş’ın içinde bulunduğu karmaşayı özetliyor. Çark hala dönüyor ama bir türlü durmuyor.


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder