28 Haziran 2010 Pazartesi

Neden gitsinler ki!

Erdoğan, ''Transfer teklifi alan genç oyuncular neden başka bir takıma gitsin ki zaten en iyi, şampiyon takımda oynuyorlar" dedi.


Ömer Erdoğan, yeni transfer Arjantinli Federico Insua ile gazetecilere yaptığı açıklamada, hem kendisi hem takım arkadaşları hem de diğer tüm futbolcular için 2010-2011 sezonunun en az sakatlıkla geçmesini diledi.

Geçen sezonu şampiyon olarak tamamladıklarını, gelecek sezonu da yine zirvede bitirmek istediklerini dile getiren Ömer, ''İyi bir hazırlık dönemi geçirip hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmak istiyoruz. Takım olarak iyi motive olup gelecek sezon da mutlu sona ulaşmak arzusundayız'' dedi.

Sercan Yıldırım, Volkan Şen ve Ozan İpek başta olmak üzere birçok genç futbolcuya transfer teklifleri geldiğinin anımsatılması üzerine Erndoğan, ''Transfer teklifi alan genç oyuncular neden başka bir takıma gitsin ki zaten en iyi, şampiyon takımda oynuyorlar. Şampiyon Bursaspor olduğuna göre en iyi takım da Bursaspor. Kendilerini ligde ve Şampiyonlar Ligi maçlarında göstersinler ve Avrupa'nın büyük takımlarına transfer olsunlar'' değerlendirmesinde bulundu.

Bir gazetecinin, ''Bursaspor Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olur mu?'' sorusuna Ömer Erdoğan, ''Şampiyonlar Ligi'nde Bursa ve Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Şampiyonlar Ligi'nde de iddialıyız'' yanıtını verdi.

Yeni transfer Federico Insua da Bursaspor gibi büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu belirtti.

Bursaspor'da forma giymenin kendisi için mutluluk verici olduğunu dile getiren Insua, ''Takım arkadaşlarımla en kısa sürede kaynaşarak Bursaspor'u başarılara taşımak istiyorum.

Insua, ''Türkiye'den birçok takımın gündemindeydin ama Bursaspor'u tercih ettin. Transfer serüvenini anlatır mısın?'' sorusuna, ''En geçerli ve ciddi teklifi yaptığı için Bursaspor'u tercih ettim'' yanıtını verdi.

Türkiye ligini tanıyıp tanımadığı yönündeki soru üzerine ise Insua, ''Türkiye ligini daha önce bilmiyordum ama Bursaspor ile anlaştıktan sonra biraz araştırma yaptım. Türkiye'den Delgado'yu tanıyorum'' dedi.

 


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder