30 Haziran 2010 Çarşamba

"Bana karşı samimi olun"

Kocaman, "Bana karşı samimi olun, çünkü ben size karşı her zaman samimi olacağım" dedi.


Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, antrenman öncesi oyuncularla yaptığı toplantıda, kendisine karşı samimi olunmasını istedi.

Futbolculara bir konuşma yapan Kocaman'ın, şu ifadeleri kullandığı bildirildi:

''Aramıza katılan oyuncular oluyor. Olmaya da devam edecek. Yeni transferler olacak. Caner bugün aramıza katıldı. Caner'e, kendim ve takım adına başarılarla dolu bir sezon diliyorum. Perşembe günü laktat testleri var. Bu testlerde tüm performansınızı yansıtmanızı istiyorum. Çünkü gelecek hafta itibariyle bu testlerin sonucuna göre antrenman programları şekillendirilecek. Genel olarak görüntümüz iyi. Birbirimizi tanımaya çalışıyoruz, ancak çok az zamanımız var. Bu zamanı iyi değerlendirmeye çalışın. Tek istediğim, bana karşı her zaman doğru ve samimi olmanız. Ben size karşı her zaman samimi olacağım.''


Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına, yaptığı tek antrenmanla devam etti.

Can Bartu Tesisleri'nde Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde gerçekleştirilen ve yaklaşık 1,5 saat süren çalışmada futbolcular, koşunun ardından pas ve taktik çalışmalar yaparken, son bölümde yarı sahada çift kale maç oynandı.

Sarı-lacivetli takımın idmanına, eşinin hamile olması nedeniyle Teknik Direktör Aykut Kocaman'dan izin alan Alex ile yine özel işleri nedeniyle izinli olan Semih katılmadı.

Sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül, Özer, Mehmet Topuz ve Andre Santos ile birlikte ağrıları olduğunu belirten Güiza'nın, tesislerde çalıştığı bildirildi. Ayrıca, Mehmet Topuz'un, Cuma gününden itibaren takımla çalışmalara başlamasının planlandığı bildirildi.

GÜİZA YİNE YOK
Çalışmalara mazeretsiz olarak bir gün gecikmeli olarak katılan Güiza, bugünkü çalışmada da sahaya çıkmadı.

Sabah gerçekleştirilen sağlık kontrollerine de gitmeyen Güiza'nın herhangi bir mazeret göstermediği, oyuncunun dün çekilen MR'ında herhangi bir sakatlık bulgusuna rastlanmadığı öğrenildi.

 LAKTAT TESTLERİ PERŞEMBE
Fenerbahçeli futbolcular, perşembe günü laktat testinden geçecek.

Öğlenden sonra 4 saat süreyle oyuncuların 4'erli gruplar halinde laktat testlerine girecekleri, Doç. Dr. Alper Aşçı tarafından bireysel yükleme ve dayanıklılık üzerine yapılacak testlerin sonucuna göre, oyunculara antrenman programları hazırlanacağı bildirildi.






Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder