30 Haziran 2010 Çarşamba

İşte örnek kaptan!

Dile kolay tam 6 yıldır Fenerbahçe’de. Bu süre zarfında sadece Sarı-Lacivertliler’in değil tümfutbolseverlerin gönlünde taht kurdu. Gerek futbolculuğu gerekse yaşantısıyla her zaman 1 numara oldu. Alex de Souza, bir anlamda artık F.Bahçe’nin sembol isimlerinden biri durumunda. Brezilyalı yıldız, bu kadar övgüyü ve sevilmeyi hak ettiğini yaşanan son olayla bir kez daha gösterdi.

Brezilyalı oyuncu doğumyapacak olan eşi Dianne’yi hastaneye yatırır. Bunu öğrenen Aykut Kocaman da bir jest yaparak tatil için ülkesinde bulunan Alex’i arayıp “Eşinin doğumyapacağını biliyorum. Yanında olmak istersin. Onunla birlikte kal. Daha sonra kampa katılırsın” dedi. Kocaman’ın bu sözleri karşısında Alex, “Düşünceniz için çok teşekkür ederim. Ama ben takımkaptanıyım. Sizin teknik direktör olarak arkadaşlarımızla birlikte olacağınız ilk günde ben de kaptan olarak yanınızda bulunmalıyım. Onun için İstanbul’a geleceğim” diyerek Türkiye’nin yolunu tuttu ve Samandıra’daki ilk çalışmaya katıldı. Bu davranış, teknik direktör Kocaman’ı fazlasıyla mutlu etti. Bu jeste karşılık özel izin verilen Alex, bugün eşinin yanına gidecek.

YÖNETİM KURULUNDA KONUŞULDU
Kaptan Alex’in tutumu yönetimkurulunda da konu oldu. Brezilyalı oyuncunun bu hareketinden haberdar olan başkan Aziz Yıldırım ve kurmayları, önceki akşamyapılan yönetim kurulu toplantısında bu davranışı konuşup kaptana övgüler yağdırdı. Bu arada, Dianne doğum yaptıktan sonra çocuklarını ve eşini görmesi için Alex’e özel izin verileceği öğrenildi.

HTSPOR / Tahir KUM


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder