30 Haziran 2010 Çarşamba

Beşiktaş'tan dev atak!

Beşiktaş, Bursasporlu Sercan Yıldırım’ın transferi için büyük bir uğraş veriyor. Siyah-Beyazlılar, Timsah yönetimiyle yaptığı görüşmelerde Sercan’a karşılık geçen sezon Yeşil-Beyazlı takımda kiralık olarak forma giyen Zapotocny ve birmiktar para verip bu transferi bitirmek istediklerini bildirmişti. Ancak Bursa “Zapotocny’nin yanı sıra Holosko ve 3milyon Euro isteriz” yanıtını vermişti.

Beşiktaş Holosko’yu takasta kullanmak istemedi. Bu nedenle de Sercan transferi için yapılan görüşmeler tıkandı. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan Bursaspor, daha güçlü bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdürürken Sercan defterini yeniden açtı.

Yeşil-Beyazlılar, Beşiktaş yönetimine haber yollayarak, değişik bir alternatif sundu. Timsah, Sercan’a karşılık Kartal’dan Zapotocny ve Fink’i bonservisleriyle isteyip ayrıca 2milyon Euro da ücret talep etti.

SCHUSTER DE ‘OLUR’ VERDİ
Teknik direktör Schuster ile görüşen ve “Olabilir” diye görüş alan başkan Yıldırım Demirören ile Siyah-Beyazlı yöneticilerin bu transfere sıcak baktığı öğrenildi. Kartal Zapo ve Fink’i bonservisiyle Bursa’ya vermeyi düşünürken, aradaki en büyük sorunun 2milyon Euro’luk para olduğu ortaya çıktı. Eğer Bursa fiyatta indirim yaparsa, Beşiktaş Fink ve Zapo’yu vererek karşılığında Sercan’ı alacak.

HTSPOR / Kartal YİĞİT


Kaynak:Habertürk

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder